RAIS RS BA

You are here

OTVOREN JAVNI KONKURS - Dodjela sredstava posebnih namjena za šume Republike Srpske u 2017. godini (Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske)

Sredstava prema Javnom konkursu će se dodjeliti za realizaciju radova i aktivnosti u okviru proširene reprodukcije šuma. Pravo podnošenja prijave za Javni konkurs imaju sljedeći subjekti:

  1. privredna društva i druga pravna lica registrovana na području Republike Srpske za obavljanje djelatnosti, odnosno radova navedenih u članu 7. Pravilnika
  2. udruženja građana registrovana na teritoriji Republike Srpske za obavljanje djelatnosti, odnosno radova navedenih u članu 7. Pravilnika
  3. fizička lica koja su vlasnici šume i šumskog zemljišta na teritoriji Republike Srpske , a nisu članovi udruženja građana iz prethodne tačke.
Opširnije...

Prijava za radionicu Dev Days

15. i 16. decembra 2017. godine u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu održaće se radionica Dev Days. Tokom dvodnevne radionice studenti ETF Istočno Sarajevo će imati priliku da razviju popularne web aplikacije kroz rad na praktičnim zadatcima uz mentore kompanije Atlantbh.

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo je suorganizator Dev Days radionice.

Prijava za radionicu Dev Days je otvorena i traje do 10.12.2016.

Prijavu za navedeni događaj možete izvršiti OVDJE.

OTVOREN POZIV ZA APLICIRANJE - Program malih grantova za osnaživanje žena (Ambasada SAD u BIH)

Pozivaju se nevladine organizacije, obrazovne ustanove i nezavisni mediji da prijave svoje projektne prijedloge za Program malih grantova Demokratske komisije objavljenog od strane Ambasade SAD u BIH.

Opširnije...

Strana 10 od 105

Joomlart