RAIS RS BA

You are here

Predstavnici RAIS-a prisustvovali godišnjem koordinacionom sastanku predstavnika lokalnih agencija i lokalnih zajednica

Redovan godišnji koordinacioni sastanak sa predstavnicima lokalnih razvojnih agencija i lokalnih zajednica u Republici Srpskoj, Republička agencija za razvoj  malih i srednjih preduzeća održala je juče u Derventi. Sastanku je prisustvovao i pomoćnik ministra za resor malih i srednjih preduzeća Zoran Savić. Razgovarano je o mogućnostima zajedničke saradnje, naročito u okviru međunarodnih projekata koje provodi RARS.

Opširnije...

POZIV ZAINTERESOVANIM MSP - "B2B" poslovni razgovori sa njemačkim firmama (AHK BIH)

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK BIH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini sa ciljem razmatranja saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu "Energija iz biorazgradivog otpada". Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie" koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

Opširnije...

OTVOREN PRVI POZIV ZA PROJEKTE - Program prekogranične saradnje Srbija - Bosna i Hercegovina (CBC SRB - BIH 2014 - 2020)

Vlada Republike Srbije, Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU (CFCU) u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Direkcijom za evropske integracije Bosne i Hercegovine objavljuje Prvi poziv za podnošenje prijedloga projekata.

Opširnije...

Strana 10 od 99

Joomlart